Kıbrıs Yat Kiralama

Kıbrıs Yat Kiralama

Kıbrıs, dünyanın en güzel koylarına ev sahipliği yaparken bu koyları tekneden seyretmek aynı zamanda muhteşem aktiviteler, canlı müzik ve lezzetli yemeklerle vakit geçirmek istiyorsanız Kıbrıs yat kiralama hizmetini önemle tavsiye ediyoruz. Kıbrıs sadece karayolu seyahati ile değil ayrıca denizyolu tercihi ile de size birbirinden farklı güzellikleri sunabilecek kapasiteye sahip önemli destinasyonlardan birisi. Girne’de bulunan adaların tamamını gezebilir ve birbirinden farklı tekne formatlarında kalabalık gruplarla eğlenceli anları yakalayabilirsiniz. İdil rent a car firmamız bu noktada size yardımcı olacaktır.

Kıbrıs Yat Kiralama Sık Sorulan Sorular

  • Kıbrıs yat kiralama fiyatları nasıldır?

Kıbrıs’a yat kiralamak istiyorsanız minimum 2.000 TL ile başlayan fiyat portföy bulunmaktadır

  • Kıbrıs tekne turları fiyatları nasıl belirlenmektedir?

Yılın 12 ayı Kıbrıs’a tekne turu yapabilirsiniz; yaz dönemlerinde fiyatlar daha yüksek diğer dönemlerde ise daha uygun seviyelerdedir

  • KKTC yat kiralama hizmetinde neler gerekli?

Kişiye özel veya gruplar halinde yat kiralama hizmeti alabilirsiniz bunun için lütfen teknik destek alın

  • Kıbrıs tekne turuna nasıl katılabilirim?

İdil rent a car firmamızla irtibata geçerseniz personellerimiz bu noktada sizlere yardımcı olacaktır

  • Girne yat kiralama kaç saatliktir?

Grup kiralamalarında minimum süre 4 saattir

  • Magosa tekne turları için nereye başvurmalıyım?

Magosa’da tekne turlarına katılmak istiyorsanız öncesinde gerekli olan formu sitemizden doldurabilirsiniz

Kıbrıs Yat Kiralama Fiyatları Yüksek Mi?

Araç kiralama hizmeti ile kıyaslandığında elbette ki yat kiralarken çok daha fazla ücret ödeyeceksiniz ancak bu pek çok kişinin kendini ödüllendirmesi ve tatil zamanı değerlendirilmesi olduğu için fiyatlar yine de makul kabul edilebilir. Kıbrıs yat kiralama fiyatları için iki farklı portföy bulunmaktadır:

  • Eğer lüks motoryat kiralıyorsanız kişiye özel hizmet olduğu için 1000 Euro minimum 4 saatlik kiralama ücreti bulunmaktadır. Ayrıca ekstra geçecek olan her saat için €200 artı ücret talep edilecektir
  • Ahşap tur teknesi ile gruplar halinde olan turlara katılmak istiyorsanız minimum 4 saatlik kiralama ücreti için 2000 TL ödemeniz gerekiyor. Artı geçecek olan her saat için 200 TL ücret daha talep edilecektir.

Kıbrıs Tekne Kiralamada Bilmeniz Gerekenler

Yat veya tekne kiraladığınızda araç kiralamaya göre çok daha fazla prosedürü bulunmaktadır. Kıbrıs tekne kiralama hizmetinde şu noktalara dikkat etmelisiniz:

  • Lüks motoryat kiralamaları kişiye özeldir
  • Ahşap tur teknesi kiralama hizmetinde gruplar halinde katılım sağlanmaktadır
  • Lüks motoryat veya ahşap tur teknesi katılımlarınızı dışarıdan yemek getirebilirsiniz
  • Motoryat kiralamalarında maksimum kapasite 7 kişidir
  • Ahşap tur teknesi için yapılacak olan kiralama hizmetinde 20 kişiye kadar onay verilmektedir

Girne’de Kiralama Günübirlik Yapılabilir Mi?

Yat ve tekne kiralamak istediğinizde Girne’ye ulaşmanız gerekiyor. İsterseniz İdil rent a car lüks araç kiralama hizmetinden faydalanabilir ve hiç vakit kaybetmeden Girne’deki yat limanlarına ulaşabilirsiniz. Girne’de antik yat limanı ve Girne turizm limanı olmak üzere iki farklı yat limanı bulunmaktadır.

Her iki limanda da yat ve tekne kiralama hizmetleri verilmektedir. Teknenizi kiraladıktan sonra deneyimli olan kaptanlar eşliğinde Girne seyahatinizi başlatabilirsiniz. Yeme, içme ve diğer bütün hususlar ile ilgili yapılacak olan kontrata uymanız gerekmektedir. Ayrıca verilecek olan molalarda yüzebilir, güneşlenebilirsiniz.

Kıbrıs Tekne Turları Hangi Günlerde Yapılmaktadır?

Özellikle yaz aylarında Kıbrıs tekne turları her gün yapılmaktadır. Yat ve tekneler ile birlikte her gün bahsetmiş olduğumuz iki yat limanından onlarca farklı tekme Kıbrıs’ın doğal güzelliklerini yelken açmaktadır.

Genellikle yat kiralama hizmetinde otelinizden transfer hizmeti ile alınmaktasınız ve günün belirlemiş olduğunuz saatinde yat limanına erişim sağlamaktasınız. Ancak öncesinde müşteri bilgilerinin alınmış olduğu resmi bir rezervasyon formunu doldurmanız gerekmektedir.

Tekne rezervasyon formunu doldururken taleplerinizi iletebilir, ek hizmetler tercihinde de bulunabilirsiniz. Örnek verecek olursak tekne süsleme, müzikli eğlence gibi talepler için özel bir tekne turu organizasyonu hizmeti alınabilmektedir.

Logo